Jsme připraveni. Byl záhájen prodej ovocných stromků a růží
Novinky
24.11.2021
Hledáte dárek pro svého mazlíčka? Kupte mu jantarový obojek proti klíšťatům
Vánoce se blíží, nakupujeme dárky, a to nejen pro lidi Mám psa i kočku. Paskala a Evžu. Stafbull a mourek. Každý rok najdou pod stromečkem to, co si... číst celé
01.11.2021
Poslední šance na objednávku Adventních a Vánočních věnců a svícnů
Advent se blíží, Vánoce budou coby dup Máte-li zájem o naše krásné, originální a cenově výhodné Adventní věnce nebo Vánoční věnce a svícny, neváhejte... číst celé
15.10.2021
Rostliny, keře a stromy z 90% pro rok 2021 vyprodány
Omlouváme se, ale máme skoro prázdné skleníky a sklady Od 15. října je skladem jen minimum rostlin, keřů a stromů. V případě, že v e-shopu najdete n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. 2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

Udělujete tímto souhlas

 Gardenisto s.r.o. 

Jaurisova 515/4, Michle ,Praha 4, 140 00 

IČ: 07317972 DIČ : 07317972

Spisová značka: C 299026 vedená u Městského soudu v Praze

odpovědný pracovník : jednatel společnosti

  1. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů